Skip to main content

Onze cultuur

We zijn een hechte groep enthousiastelingen. We werken hard, maar lachen ook hard. Als echt familiebedrijf staat bij ons de medewerker altijd centraal.
Lees verder

De geschiedenis van Haldu Groep

Een klein pand aan huis dat deed denken aan een kippenschuur. Welgeteld drie telefoons en dé onuitputbare drive om successen te behalen. Dat is waar het allemaal voor ons begon. Ruim 20 jaar geleden richtte Hans van Hal het bedrijf op. Nooit durven dromen dat zijn ideeën zouden uitgroeien tot de heuse succesformule die het nu is! In 2007 besloot Hans het bedrijf te verkopen. Na een aantal jaren op deze koers, heeft hij zijn geliefde zaak in 2010 teruggekocht. Een periode van flinke groei volgde. Door de fusie tussen de drie bedrijven Halkers, Duoflex en Gromada is de naam uiteindelijk veranderd naar Haldu Groep. En wat een dynamische tijden hebben wij met zijn allen gekend; denk aan de economische crisis én de coronacrisis. Maar Haldu Groep hield altijd zijn kop boven water. Zo zijn wij uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. Ons bedrijf. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Heden

Het resultaat? Inmiddels hebben wij honderden vakspecialisten door heel Nederland rondlopen. Nationale en internationale vakspecialisten in de bouw, techniek en automotive. En tot de dag van vandaag blijft de toestroom van Europese vaklieden aanhouden. De focus ligt op dit moment op de Poolse en Roemeense markt. Maar we blijven de markt overal in Europa in de gaten houden. Zo werken wij samen met diverse Europese partners. En om in te spelen op deze dynamische markt, beschikken wij over een stevig fundament: ons team. Ruim 40 medewerkers zetten zich dagelijks in om de markt nauwlettend in de gaten te houden op ons hoofdkantoor in Nederland. Onze diverse specialismes zoals Recruitment, International HR, Accountmanagement, Facilities, Marketing en Finance zijn de drijvende kracht achter Haldu Groep. Meer weten over onze verschillende teams?

Om zicht te houden op de Europese markt, hebben we besloten een kantoor te openen in de Roemeense stad Cluj. We opereren dus niet alleen achter ons bureau in Nederland, maar we laten ook daadwerkelijk ons gezicht zien in Europa. Vandaar dat wij ook al enige tijd met ons kantoor gevestigd zijn in de karakteristieke stad Gdańsk, Polen. Samen met moedermaatschappij Impact houdt Haldu Groep de markt hier nauwlettend in de gaten. Kunnen we op deze koers binnenkort zelfs buiten Europa gaan opereren?

De cultuur

Wij typeren ons als échte professionals in de branche. Waarom? Omdat we tot in de vingertoppen gecertificeerd zijn én simpelweg verstand van zaken hebben. Maar dit betekent niet dat er een formele sfeer heerst. Integendeel zelfs. Wij zijn een hechte groep vakidioten. Hard werken, maar ook hard lachen. Een familiebedrijf én misschien is het juist daarom dat dé medewerker altijd centraal staat bij ons. Samen bereiken wij doelen en gaan we voor ontwikkeling. Of dit nu op organisatorisch- of persoonlijk vlak is. Binnen Haldu Groep vinden wij het allebei even belangrijk!

Bij ontwikkeling horen nieuwe ideeën. Leergierig als wij zijn, staan wij daarom altijd open voor nieuwe frisse ideeën. Zet ons aan het denken én geef ons nieuwe inzichten! Dit stimuleren wij. Staan wij achter jouw idee? Dan voeren we het uit! Oja, hier heeft niemand het hoog in zijn bol. Geen hiërarchie. En juist dat is ons geheim. Snel schakelen én korte lijntjes, waar we ook proactieve communicatie van jou verwachten. Bij Haldu Groep houden we van knopen doorhakken. Dit brengt ons verder!