Skip to main content

Specialismes

Graag geven we je een idee van de meest voorkomende functies bij Haldu Groep op kantoor.
Lees verder

Accountmanagers: echte relatietijgers

Hun kerntaak is een goede relatie opbouwen en onderhouden met onze opdrachtgevers uit de Bouw, Techniek en Automotive. Echte relatietijgers voor wie alles in het teken staat van helder en stipt communiceren en afspraken nakomen.

International Recruiters: het soort dat nooit opgeeft!

Deze toppers zijn dagelijks bezig met werven van bouw- en technisch personeel in binnen- en buitenland. Het soort dat nooit opgeeft!

HR Coördinators: sterren in coaching en begeleiding

Zij zijn onze absolute sterren in het coachen en begeleiden van onze medewerkers in de bouw, techniek en automotive. Druk met intakes met nieuwe medewerkers, arbeidscontracten opstellen, functioneringsgesprekken voeren en alle dagelijkse issues oplossen die onze vakmensen maar kunnen hebben op het vlak van werk, materiaal, kleding, veiligheid en huisvesting.

Project instructors: doorzetters op de plek waar het gebeurt

Onze Project Instructors vind je voor dag en dauw en weer en wind op onze projecten. Hun werk? Het opstarten van nieuw personeel op projecten en het werven van nieuw personeel op de bouwplaats. Kortom, gedreven en professionele begeleiders van bouwpersoneel. Ook waarborgen zij de veiligheid op de bouw en draaien Safe Starts.

(Online) Marketing: onze digitale doorzetters

We willen in onze branche het beste zijn op het gebied van Online Marketing. Dagelijks zijn onze specialisten druk met het optimaliseren van internettechniek, SEO, content, grafische uitstraling, vindbaarheid en technologische vernieuwing.

Facility Coördinator: wonders met woningen

We zijn er trots op dat we goede huisvesting vinden voor ons internationale bouwpersoneel. Daar zijn wij niet voor niets officieel voor gecertificeerd. Onze facility assistents zoeken die huisvesting, sluiten huurcontracten af en zorgen ervoor dat alles met de bewoners netjes verloopt.

Finance: stipte rekenaars & betalers

Deze Pietje Precies-types zijn dagelijks bezig met de algemene boekhouding. Zij garanderen dat de wekelijkse salarissen van onze 400 medewerkers in de bouw, techniek en automotive stipt op tijd op hun rekeningen staan.