Skip to main content

Opleiding & Ontwikkeling

Bij Haldu Groep heb je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Van stages tot traineeships en loop je vast in je huidige werk? Dan helpen wij jou verder in de zoektocht naar jouw perfecte werkmatch.
Lees verder

Stages

Ben jij stagiair bij Haldu Groep? Dan ga je zowel de breedte als de diepte in. Want hier heerst een typische ontwikkelcultuur. Wij houden namelijk niet van ‘stil staan’ én juist daarom bieden wij een continue leerstroom aan.

Binnen Haldu Groep zijn er tal van mogelijkheden om jouw opgedane kennis om te zetten in de praktijk. Want wij bieden internationale en veelzijdige stages aan. Van HRM, Bedrijfskunde, Sales en Finance, maar ook zeker tot Marketing. Bij Haldu Groep vind je uitdagende stages op diverse vakgebieden. Ook combinaties van vakgebieden zijn mogelijk, want wij denken niet in duidelijk afgekaderde vlakken. Wij denken in mogelijkheden, maar misschien nog wel belangrijker: wij denken in jouw ambities en leerdoelen.

Open sollicitatie Stage

Traineeships

Gefeliciteerd, jouw bachelor-diploma is in the pocket! De inkt van jouw handtekening op dit befaamde papiertje is nog nauwelijks opgedroogd én jij bent nu al bezig aan jouw volgende stap: de arbeidsmarkt op. Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres!

Haldu Groep is een grote naam in de branche met jarenlange kennis en ervaring in ons vakgebied. De ideale plek om jouw eerste carrièrestap te maken dus! Enthousiast als wij zijn, leren wij jou graag de kneepjes van ons mooie vak. Als jij maar die drive hebt om te leren. Je bent jong en nog lang niet uitgeleerd; want bij Haldu Groep word jij klaargestoomd voor diverse vakgebieden in de branche door middel van trainingen, examens en persoonlijke begeleiding.

En ben jij een uitblinker? Iemand die perfect in ons team past? Dan ligt een vaste aanstelling op jou te wachten.

Open sollicitatie Traineeship

Overstap: volgende stap in jouw carrière?

Loop je vast in je huidige werk? En denk je er al een tijdje over na om een switch te maken? Bij Haldu Groep liggen kansen. Van MBO tot HBO. Van veel tot weinig ervaring. Zolang jij een gezonde dosis passie hebt én een goede motivatie; dan helpen wij jou verder in de zoektocht naar jouw perfecte werkmatch binnen Haldu Groep. Wellicht begin je onder aan de ladder, maar bij ons heb je uitzicht tot ontwikkeling én doorgroeimogelijkheden.

Maak de overstap

Opleidingen en cursussen

Heb jij een interessante cursus of opleiding gevonden om jouw werk naar een nog hoger niveau te tillen? Kaart dit aan! Want zelf initiatief nemen, wordt erg gestimuleerd binnen Haldu Groep. Zo volgen onze collega’s Tom en Erika een opleiding vanuit Haldu Groep.